Design voorbeelden

Speciale herinneringen aan een uniek moment verdienen een mooi album! Met een album kun je elke keer opnieuw genieten van al het moois wat je hebt meegemaakt en hebt gezien. Geniet van het album in je eentje of samen met anderen. Ook is een album een heel leuk kado voor vrienden of familie!

Voorbeelden van de thema's zijn:

Trouw album, Vakantie album, Eerste geboortejaar, Communie album, Portret album, Portfolio album, Jubileum album of een jaaroverzicht.

Dit zijn een aantal voorbeelden maar heb je een ander moment wat je graag wilt in je album? Alles kan! Mail mij je ideeën en samen maken we er een mooi verhaal van. Klik op onderstaande slideshows en je kunt een kijkje nemen in een aantal albums.

Trouwalbum

Het trouwalbum is na de bruiloft misschien wel het meest belangrijke aandenken aan jullie trouwdag. Het is een belangrijke en goede investering om de rest van jullie huwelijk samen te kunnen genieten van de mooie momenten van jullie speciale dag. Maak deze dag net zo onvergetelijk als je herinneringen en laat Lovely Albums jullie trouwalbum maken. 

Vakantie Album

 

Een huwelijksreis is een hele speciale reis! Eentje waar je graag nog aan terug denkt! Dit is een album waar je graag in kijkt om deze speciale tijd even opnieuw te beleven. Hiernaast een aantal spreads uit een album van een mooie huwelijksreis in Marokko.


 

 

Aan een vakantie heb je mooie speciale herinneringen. Heerlijk om deze van tijd tot tijd nog een keer opnieuw te beleven. Hier zie je een aantal spreads van een album van een mooie geweldige reis naar Ibiza.


 

Hier zie je een aantal spreads van een prachtige rondreis in USA met het hele gezin. Het album ligt op tafel en word regelmatig bekeken door iedereen. Leuk voor de meiden die nu alweer een paar jaartjes ouder zijn! Zo vergeten ze de prachtige reis nooit meer.


Baby album / Geboortejaar

Een van de mooiste momenten van je leven! De geboorte van je lieve kindje. Het is prachtig terug te kijken naar dat allereerste jaar. Want wat vliegt de tijd voorbij! Ook leuk om later samen met je kindje naar te kijken!

Ook is het een heel leuk kado voor Opa & Oma.

Hier zie je een aantal spreads uit een album van 0-1 jaar.