Ervaringen van klanten

Trouwalbum

We zijn ontzettend blij met ons trouwalbum. De service van Lovely Albums is prima. Daniëlle hielp ons met al onze vragen tot het boek helemaal aan onze wensen voldeed (tot in de kleinste details). Het resultaat is prachtig. Al onze foto’s werden op een heel leuke manier verwerkt, de kwaliteit van de foto’s en fotopagina’s is prachtig en de cover ziet er nog mooier uit dan we vooraf hadden gehoopt. Kortom, wij zijn héél tevreden! :-)

 

Tamara

Trouwalbum

Lovely albums is een echte aanrader. Het album is super mooi geworden! De kwaliteit is fantastisch, onze foto's springen eruit. Daniëlle neemt de tijd en denkt na over het verhaal van de dag. Het programma waarin je feedback kan geven online werkt super fijn. Onze onvergetelijke dag is zo mooi weer gegeven in een mooi album. Ontzettend gaaf gewoon.  Bedankt voor de fijne communicatie en het prachtig album. We zullen ons leven ervan genieten en met trots aan anderen laten zien.

Kevin & Christine

Trouwalbum

 

Daniëlle neemt echt de tijd voor het album. Ik ben een perfectionist, maar ik heb helemaal niets aan te merken aan het resultaat. Sterker nog; het heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen. Ze heeft een speciaal design voor op de cover bedacht en wow wat is dat mooi geworden. Ook de kwaliteit van het album zelf is werkelijk fantastisch. We zijn ontzettend dankbaar!!

 

Sara

Trouwalbum

 

"We waren al een tijdje op zoek naar iemand die ons trouwalbum kon maken en toen kwamen we bij Danielle van Lovelyalbumdesign terecht! Het contact met Danielle verliep soepel en snel!
De kwaliteit van het boek is echt fantastisch en precies zoals we gehoopt hadden. Een echte aanrader dus!"

 

Ellen

Trouwalbum

 

Deze week ontvingen we ons prachtige trouwalbum van Lovely Albums. Het heeft onze verwachtingen overtroffen! Een prachtige kwaliteit papier waarop onze foto's nog beter uit kwamen. Ook de luxe bewaardoos was prachtig. We zijn er heel blij mee! We zagen een beetje op tegen het maken van het album omdat we zoveel foto's hadden en we de foto's het liefst ook nog iets wilde bewerken. Maar samen met Daniëlle liep het allemaal heel erg soepel. Ook het online programma waarin je wijzigingen kunt doorgeven werk super! Kortom lovely Albums een echte aanrader!

 

Groetjes

 

Sharon 

Trouwalbum

 

We hebben door Daniëlle ons trouwalbum laten maken en wat was dat een goede keus. Daniëlle reageerde altijd snel en het is fijn dat je een digitaal voorbeeld kunt zien voordat je het definitief besteld.

Er kunnen dan ook aanpassingen worden gedaan.
Het album werd goed verpakt verzonden zodat het niet beschadigd en we werden elke keer op de hoogte
gehouden met betrekking tot het proces.

Al met al echt een aanrader als je een heel mooi album wilt!

Trouwalbum

 

"Wij zijn getrouwd in Italië en hadden de foto's van onze bruiloft alleen digitaal. Enige tijd waren wij op zoek naar iemand die een trouwalbum kon ontwerpen, een die eer zou doen aan onze onvergetelijke dag. Wij waren super blij toen wij bij Lovely Albums terecht kwamen. Dat was de kwaliteit waar wij naar op zoek waren. En het eindproduct heeft onze verwachtingen overtroffen! Het is een perfecte weergave van onze dag waar wij graag samen in weg dromen en die wij met trots aan anderen laten zien. De kwaliteit van de materialen is zeer hoog en de samenwerking met Daniëlle heel fijn. Lovely Albums heeft ons een bezit voor het leven gegeven!" 

Trouwalbum

 Hoi Danielle,

We hebben ons foto album ontvangen.. En.. Wat is hij ontzettend mooi geworden zeg!! Echt nog veel mooier dan we hadden verwacht.
De foto’s springen er echt uit, het papier is mooi dik, en hij is echt van top kwaliteit.
Al met al.. Een prachtige herinnering aan onze dag!
Bedankt voor je hulp en goede zorgen, de prijs is natuurlijk zeker hoger als dat je zelf aan de slag gaat, maar dat is het wat ons betreft meer dan waard :)!

Groet, Linda & Roland

Trouwalbum

 Danielle heeft veel geduld, is precies en werkt met een fijn online systeem waar jij zelf en zij in kan werken, zo kun je op afstand perfect overleggen. Ons boek is prachtig, olijf met gouden embossing, linnen... Precies hoe ik het wilde! Vijf jaar na de trouwdag vond ik haar op Instagram anders lagen de foto's nu nog in de la (op 5 cd's, geen beginnen aan). Het was een fijn contact en een prachtig boek!!! Aanrader! Bedankt!

 

Janne Kee Koenen

Trouwalbum

 Ontzettend blij met ons trouwalbum van Lovely Albums. De betrokkenheid en persoonlijke aandacht die wij kregen bij het opstellen en maken van het boek was ruim boven verwachting. Daarnaast werd er altijd mega snel gereageerd op vragen. Daarnaast waren we ook zeer positief verrast over de kwaliteit van de afdrukken en pagina’s (mooi stevig en dik). Of te wel top service en een prachtig boek.

Geboortejaar

 Daniëlle heeft voor ons drie prachtige babyalbums gemaakt van onze drie kindjes. Zij werkt snel en nauwkeurig en zoekt steeds het overleg met de klant. Zij geeft de mogelijkheid om tussentijds feedback te geven op het ontwerp-album waardoor je zeker weet dat het eindresultaat mooi zal zijn. Ik kan  Daniëlle aan iedereen aanbevelen die, net als wijzelf, geen tijd heeft om zelf albums te maken van al die prachtige kinderfoto's en herinneringen. Het is de investering zeker waard.

Marianne

Trouwalbum

 Daniëlle from Lovely Albums has created the most wonderful wedding album I could imagine! She was very clear in her communication, and what she needed as input. She made a great selection of photo's, generated a nice flow of the album, improved some pictures and made helpful suggestions on front cover/lay-outs.

I would highly recommend her service! 

Heleen 

Trouwalbum

 Danielle heeft voor ons een prachtig luxe trouwalbum gemaakt. Het contact liep erg fijn en vanaf moment één betrok ze ons overal bij.

 We konden feedback geven waar nodig en dit paste ze precies naar onze wensen aan.

 Het resultaat is prachtig geworden, super bedankt voor deze geweldige tastbare herinnering.

 Leroy & Sacha

trouwalbum

 " Fantastisch resultaat! Daniëlle van Lovely Albums heeft met haar precieze manier van werken, haar ruime ervaring en productkennis en haar duidelijke communicatie ervoor gezorgd dat ik mijn vrouw een onvergetelijk cadeau heb kunnen geven. Ik ben heel tevreden met het snelle maar toch ontzettend nauwkeurige werk dat ze geleverd heeft!

Tijdens het proces van het maken van het trouwalbum kwam ze op het juiste moment met de juiste vragen, en je kon merken dat ze heel veel ervaring heeft in het samenstellen van de albums. Het eindresultaat is een prachtig opgemaakt album waarin elke foto tot in de puntjes verzorgd tot zijn recht kwam. Nogmaals: Zeer tevreden! "

Anoniem

Rondreis

In 2017 hebben wij een prachtige rondreis door Cuba gemaakt. We hebben geprobeerd zelf een foto album te maken van de meer dan 1500 foto’s die we gemaakt hadden maar we zagen door de bomen het bos niet meer. Danielle heeft dit grote karwei van ons over genomen. Ze was zeer duidelijk met haar vragen en haar suggesties. Het is een geweldig mooi fotoboek geworden. Bedankt Lovely albums je bent zeker een aanbeveling waard!

Groeten Eric & Ramona


Trouw Album

Daniëlle heeft ons trouwalbum gemaakt en daar zijn we super blij mee. Ze reageert erg snel, geeft goed advies en doordat je het ontwerp online kan zien kan je ook feedback geven die ze dan weer heel snel verwerkt. Het ontwerp en de kwaliteit van het album vinden wij prachtig, zeker een aanrader!

Eefke Hussain-Thoone

Samenwerking met een fotograaf

 “Ieder zijn of haar ding. Sporadisch geef ik toe aan de vraag of ik een trouwerij wil fotograferen. 

In een ver verleden heb dat veel gedaan, maar de laatste jaren is ik mijn belangstelling hiervoor afgenomen. 

Niet om zozeer het fotograferen van de dag zelf, maar met name vanwege alle werkzaamheden er omheen. 

En één van die werkzaamheden is het verzorgen van het album. 

Gelukkig kwam Daniëlle met de vraag of ze dit van mij over mocht nemen. En ik kan niet anders zeggen dan

dat ze dit tot volle tevredenheid van het bruidspaar, en dus ook van mij, heeft gedaan. Snel, accuraat, in overleg, en voor een schappelijke prijs.

Onze samenwerking gaat zeker een vervolg krijgen.”

Familie Album

 Het is een prachtig album geworden met mooie, leuke en lieve herinneringen. Het album is samen met Danielle tot stand gekomen, de communicatie met Danielle verloopt veelal via het programma waarin je steeds kunt zien hoe het album wordt. Je kan hierin dus ook zelf je wensen aangeven. Uiteindelijk beslis je zelf het moment van drukken, maar Danielle adviseert je hiermee middels voorbeelden in je album. En dan ook zo attent, het boek was prachtig verpakt, with love!

Dank Danielle.

Joke

Trouw album

 We zijn de zomer al weer een beetje vergeten,

 en zitten heerlijk binnen bij de kachel en kaarsjes.

 Maar het is juist in deze herfsttijd,

 zo heerlijk om terug te kijken in ons prachtig trouw album.

 Lieve Daniëlle, heel erg bedankt voor het mooie album.

Liefs van Jan & Gerlie Swinkels

 

 

 


Huwelijksreis

 2,5 jaar geleden hebben mijn man en ik tijdens onze huwelijksreis een rondreis gemaakt langs de koningssteden van Marokko. Het plan om van onze foto’s een mooi album te maken, werd steeds uitgesteld. Tot ik de website van Lovely Albums tegen kwam. Wat een uitkomst! Daniëlle heeft een prachtig album op maat gemaakt van onze onvergetelijke reis. Naast onze foto’s heeft ze ook de tekst uit de reisgids in het album verwerkt zodat we nooit zullen vergeten wat we allemaal hebben gezien. Wij zijn erg blij met ons album en het is zeker de moeite waard om deze te laten maken bij Lovely Albums ! 

Ellen

Trouw album

 Na onze trouwerij waren we op zoek naar iemand die onze speciale dag kon vastleggen in een fotoboek. Zo kwamen we uit bij Lovely Albums. Al snel kregen we een eerste opzet van het boek, dit bracht meteen de mooie herinneringen naar boven van het trouwen. Bij deze eerste opzet konden we aangeven wat we mooi vonden en of het boek in onze smaak was met mogelijkheid tot aanpassingen. Na ons akkoord en het kiezen van de grootte van het boek werd het snel afgeleverd met hoge kwaliteit van de foto’s en het boek precies zoals we het in gedachten hadden. Nu kunnen we onze mooie dag opnieuw beleven wanneer we willen door het boek open te slaan en er doorheen te bladeren.

Maikel & Rieneke

Rondreis

In 2014 zijn we met onze kinderen naar de USA geweest om wat te vieren. Het was een bijzondere reis en we hebben een enorme berg aan foto's gemaakt. Eenmaal thuis, zijn we vergeten om de foto's in een mooi album te verwerken. We wilden echter toch graag een album, maar zagen er beide als een berg tegenop. Vooral het maken van een selectie uit die enorme verzameling aan digitale foto's en ze daarnaast ook nog op een leuke manier verwerken..... Toen we wisten dat we dit werk ook konden uitbesteden, hebben we geen seconde getwijfeld. Inmiddels hebben we een prachtig album en zijn we zeer tevreden over de dienstverlening van  Lovely Albums. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over kosten en datum oplevering. Ook de kwaliteit van het boek was perfect, dus zeker een aanbeveling waard!

Groeten,

Wouter