Ervaringen van klanten

Trouwalbum

We zijn ontzettend blij met ons trouwalbum. De service van Lovely Albums is prima. Daniëlle hielp ons met al onze vragen tot het boek helemaal aan onze wensen voldeed (tot in de kleinste details). Het resultaat is prachtig. Al onze foto’s werden op een heel leuke manier verwerkt, de kwaliteit van de foto’s en fotopagina’s is prachtig en de cover ziet er nog mooier uit dan we vooraf hadden gehoopt. Kortom, wij zijn héél tevreden! :-)

 Tamara

Trouwalbum

Lovely albums is een echte aanrader. Het album is super mooi geworden! De kwaliteit is fantastisch, onze foto's springen eruit. Daniëlle neemt de tijd en denkt na over het verhaal van de dag. Het programma waarin je feedback kan geven online werkt super fijn. Onze onvergetelijke dag is zo mooi weer gegeven in een mooi album. Ontzettend gaaf gewoon.  Bedankt voor de fijne communicatie en het prachtig album. We zullen ons leven ervan genieten en met trots aan anderen laten zien.

Kevin & Christine

Trouwalbum

 Daniëlle neemt echt de tijd voor het album. Ik ben een perfectionist, maar ik heb helemaal niets aan te merken aan het resultaat. Sterker nog; het heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen. Ze heeft een speciaal design voor op de cover bedacht en wow wat is dat mooi geworden. Ook de kwaliteit van het album zelf is werkelijk fantastisch. We zijn ontzettend dankbaar!!

Sara

Trouwalbum

 "We waren al een tijdje op zoek naar iemand die ons trouwalbum kon maken en toen kwamen we bij Danielle van Lovelyalbumdesign terecht! Het contact met Danielle verliep soepel en snel!
De kwaliteit van het boek is echt fantastisch en precies zoals we gehoopt hadden. Een echte aanrader dus!"

Ellen

Trouwalbum

 Deze week ontvingen we ons prachtige trouwalbum van Lovely Albums. Het heeft onze verwachtingen overtroffen! Een prachtige kwaliteit papier waarop onze foto's nog beter uit kwamen. Ook de luxe bewaardoos was prachtig. We zijn er heel blij mee! We zagen een beetje op tegen het maken van het album omdat we zoveel foto's hadden en we de foto's het liefst ook nog iets wilde bewerken. Maar samen met Daniëlle liep het allemaal heel erg soepel. Ook het online programma waarin je wijzigingen kunt doorgeven werk super! Kortom lovely Albums een echte aanrader!

Groetjes Sharon 

Trouwalbum

"Wij zijn getrouwd in Italië en hadden de foto's van onze bruiloft alleen digitaal. Enige tijd waren wij op zoek naar iemand die een trouwalbum kon ontwerpen, een die eer zou doen aan onze onvergetelijke dag. Wij waren super blij toen wij bij Lovely Albums terecht kwamen. Dat was de kwaliteit waar wij naar op zoek waren. En het eindproduct heeft onze verwachtingen overtroffen! Het is een perfecte weergave van onze dag waar wij graag samen in weg dromen en die wij met trots aan anderen laten zien. De kwaliteit van de materialen is zeer hoog en de samenwerking met Daniëlle heel fijn. Lovely Albums heeft ons een bezit voor het leven gegeven!" 

Trouwalbum

 Hoi Danielle,

We hebben ons foto album ontvangen.. En.. Wat is hij ontzettend mooi geworden zeg!! Echt nog veel mooier dan we hadden verwacht.
De foto’s springen er echt uit, het papier is mooi dik, en hij is echt van top kwaliteit.
Al met al.. Een prachtige herinnering aan onze dag!
Bedankt voor je hulp en goede zorgen, de prijs is natuurlijk zeker hoger als dat je zelf aan de slag gaat, maar dat is het wat ons betreft meer dan waard :)!
Groet, Linda & Roland

Trouwalbum

 Danielle heeft veel geduld, is precies en werkt met een fijn online systeem waar jij zelf en zij in kan werken, zo kun je op afstand perfect overleggen. Ons boek is prachtig, olijf met gouden embossing, linnen... Precies hoe ik het wilde! Vijf jaar na de trouwdag vond ik haar op Instagram anders lagen de foto's nu nog in de la (op 5 cd's, geen beginnen aan). Het was een fijn contact en een prachtig boek!!! Aanrader! Bedankt!

Janne Kee Koenen

Trouwalbum

 Ontzettend blij met ons trouwalbum van Lovely Albums. De betrokkenheid en persoonlijke aandacht die wij kregen bij het opstellen en maken van het boek was ruim boven verwachting. Daarnaast werd er altijd mega snel gereageerd op vragen. Daarnaast waren we ook zeer positief verrast over de kwaliteit van de afdrukken en pagina’s (mooi stevig en dik). Of te wel top service en een prachtig boek.

Geboortejaar

 Daniëlle heeft voor ons drie prachtige babyalbums gemaakt van onze drie kindjes. Zij werkt snel en nauwkeurig en zoekt steeds het overleg met de klant. Zij geeft de mogelijkheid om tussentijds feedback te geven op het ontwerp-album waardoor je zeker weet dat het eindresultaat mooi zal zijn. Ik kan  Daniëlle aan iedereen aanbevelen die, net als wijzelf, geen tijd heeft om zelf albums te maken van al die prachtige kinderfoto's en herinneringen. Het is de investering zeker waard.

Marianne

Trouwalbum

 Daniëlle from Lovely Albums has created the most wonderful wedding album I could imagine! She was very clear in her communication, and what she needed as input. She made a great selection of photo's, generated a nice flow of the album, improved some pictures and made helpful suggestions on front cover/lay-outs.

I would highly recommend her service! 

Heleen 

Trouwalbum

 Danielle heeft voor ons een prachtig luxe trouwalbum gemaakt. Het contact liep erg fijn en vanaf moment één betrok ze ons overal bij.

 We konden feedback geven waar nodig en dit paste ze precies naar onze wensen aan.

 Het resultaat is prachtig geworden, super bedankt voor deze geweldige tastbare herinnering.

 Leroy & Sacha

trouwalbum

 " Fantastisch resultaat! Daniëlle van Lovely Albums heeft met haar precieze manier van werken, haar ruime ervaring en productkennis en haar duidelijke communicatie ervoor gezorgd dat ik mijn vrouw een onvergetelijk cadeau heb kunnen geven. Ik ben heel tevreden met het snelle maar toch ontzettend nauwkeurige werk dat ze geleverd heeft!

Tijdens het proces van het maken van het trouwalbum kwam ze op het juiste moment met de juiste vragen, en je kon merken dat ze heel veel ervaring heeft in het samenstellen van de albums. Het eindresultaat is een prachtig opgemaakt album waarin elke foto tot in de puntjes verzorgd tot zijn recht kwam. Nogmaals: Zeer tevreden! "

Anoniem

Trouw Album

Daniëlle heeft ons trouwalbum gemaakt en daar zijn we super blij mee. Ze reageert erg snel, geeft goed advies en doordat je het ontwerp online kan zien kan je ook feedback geven die ze dan weer heel snel verwerkt. Het ontwerp en de kwaliteit van het album vinden wij prachtig, zeker een aanrader!

Eefke Hussain-Thoone